Få et stærkt gulvslibningstilbud online

03 februar 2021 Astrid Pedersen

Når et gammelt trægulv begynder at udvise tegn på slitage, kan det være fristende at få det brækket op og dernæst anlægge et nyt et af slagsen. Mange sunde og raske trægulve må hvert år lade livet fordi bolig ejere har en tendens til at tage fejl af overfladisk slid og dybe, uoprettelige skader.

I langt de fleste tilfælde er der tale om overfladiske skønhedspletter som sagtens kan fjernes med en gulvafslibning – eller måske en gulvafhøvling, hvis de viser sig at stikke dybere end som så. Under alle omstændigheder er det altid værd at få trægulvet vurderet hos en dygtig gulvmand førend man skrotter det.

En gulvafslibning eller en gulvafhøvling er nemlig en langt billigere procedure end en total udskiftning af hele gulvet. Og som oftest vil resultatet også være flottere – især hvis der er tale om et originalt massivt trægulv.

Hvordan kan en gulvmand hjælpe mig?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit trægulv er bedst tjent med en gulvafslibning eller en gulvafhøvling er det en god idé at få en professionel gulvmand til at tage et kig på det.

En faglært håndværker med mange års erfaring og den rette uddannelse vil hurtigt kunne se om gulvet trænger til afhøvling eller afslibning – eller udskiftning. På den måde vil du være sikker på at du træffer et rette valg. Og med en dygtig og rutineret gulvmand til hjælp er du garanteret et flot og holdbart resultat uanset hvilken behandling som skal udføres.

Hvad er forskellen på en gulvafslibning og en gulvafhøvling?

En gulvafslibning er en meget mere skånsom procedure end en gulvafhøvling. Hvor der ved afhøvling af gulve anvendes en maskine med skarpe knive, monteret på en valse, behandles gulvet ved en gulvafslibning med sandpapir. Hvis du ønsker mere information om afslibning af gulve kan du altid klikke ind på byggeteknisk.dk og læse mere om gulvafslibning.

Flere Nyheder

23 september 2015

hej

24 august 2015

Den rette a-kasse