Hvad kan du få slebet i dit hjem?

28 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Hvis du har mange træoverflader i dit hjem, så skal du huske at passe godt på dem. Det kræver nemlig god pleje og behandling, hvis du vil bibeholde træets flotte udseende. Derfor kan du overveje at få det slebet. Læs med i dette indlæg, hvor vi har skrevet om forskellige steder i dit hjem, der kan have godt af at blive slebet. 

 

1. Dit køkkenbord

Hvis du har et køkken, der har flotte træoverflader, så kan der efterhånden komme slid på det. Hvis du står hver dag og kokkerer ude i køkkenet, så kan træbordet godt blive nedslidt. Det skal naturligvis bruges, men der er nogle ting, du kan gøre for at bibeholde træets naturlige udseende og slibning er sandsynligvis en af dem. Ved at slibe det, får det sin naturlige glød tilbage og bliver mere holdbart til daglig brug.

 

2. Udendørs møbler

Hvis du ønsker at gøre udendørs møbler af træ virkelig vejrbestandige og holdbare, er det en god idé at slibe dem. Ved at slibe bordets overflade sikrer du, at træet holder længere, og det forhindrer vand i at trænge ind i træet. Her kan du f.eks. efterbehandle med epoxy resin, for at give bordet en god modstandsstyrke overfor regn. Det vil også se mere tiltalende ud, når du endelig stiller det ud i din have til foråret.

 

3. Dit trægulv

Gulvet er en af de overflader, der bliver mest slidt hurtigt. Det kan slibes for at give det en smuk glans og bevare glansen i længere tid. Ved at slibe gulvet får det også beskyttelse mod andre skader, såsom ridser og støv. Hvis du har små børn, er det ikke en dårlig idé at slibe dit gulv, hvis de har en masse legesager med skarpe kanter. Med gulvslibning bliver dit gulv beskyttet imod skader, og gør det lettere at vedligeholde på sigt. Det kan godt blive dyrt at selv kaste sig over projektet. Dels fordi udstyret kan være dyrt at leje eller købe. Derfor skal du finde et gulvfirma, der tilbyder denne service for dig.

Flere Nyheder

23 september 2015

hej

24 august 2015

Den rette a-kasse