Hvor kan du finde et godt forbrugslån

11 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du brug for et forbrugslån, så har du i princippet flere muligheder for at låne. Du kan vælge at låne i en bank. Det kan være i en traditionel bank eller du kan låne i en online bank. Alternativt kan du også vælge at tage et lån i den butik, som du har planer om at bruge pengene i.  

Går du i en traditionel bank skal du forvente at det tager et par uger at få svar på en ansøgning og du skal kunne stille med sikkerhed. Det skal du ikke hos en online bank. Her er låneproceduren hurtig og nem, typisk tager den kun få minutter. Der er heller ikke krav om sikkerhed som udgangspunkt. Fordelen ved at låne i en bank og det er underordet om det er en online eller traditionel bank er, at du ikke er tvunget til at købe det hele i en butik.

Et forbrugslån i en forretning

Selvom man er tvunget til at bruge pengene i butikken, er der flere fordele ved at låne i den forretning man har planer om at bruge pengene i. Ofte er lånene rentefri og i nogle tilfælde også gebyrfri. Lånene laves som regel i samarbejde med en online bank.

Det sidste er vigtigt at få undersøgt for ellers kan det ende med at blive et ret så dyrt lån, hvis man hver måned skal betale et gebyr samtidig med et afdrag. 

Det er også vigtigt at du husker at få betalt dit afdrag til tiden hver måned. Det er nemlig her pengene laves. Det koster nemlig mange penge i strafgebyr, hvis du ikke betaler til tiden. Husk derfor at sætte dine afdrag til automatisk betaling, så du ikke er afhængig af at skulle huske at skulle betale afdraget hver den første. Er lånet rente og gebyr frit og betaler du til tiden, er det et godt og billigt lån. 

Flere Nyheder

23 september 2015

hej

24 august 2015

Den rette a-kasse