Hvornår er det bedst med maling af badeværelse?

01 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvornår er det bedst med maling af badeværelse?

Ikke to rum er ens, når det kommer til at skulle male dem, det er klart, og det samme gælder for den sags skyld også badeværelset – men dette er lidt specielt udover de andre alligevel.

Det vil vi forklare dig mere om i dette indlæg, hvor vi vil snakke om de rette tidspunkter og metoder til Maling af badeværelse.

For badeværelser skiller sig ud ved ofte at have nogle overflader, man ikke møder i så mange andre af hjemmets værelser. 

På badeværelset finder man nemlig fliser, og fliser ser man ellers kun udenfor, hvor man skal bruge noget specielt maling til at male dem, der egner sig til udendørsbrug.
Vil det så sige, at man skal bruge det samme maling her som på badeværelset? Nej, bestemt ikke.

Men man finder også badeværelset, hvor der både er træelementer og fliser, hvor man måske ønsker alle overfladerne malet over med den samme farve eller forskellige farver.

Her kan man ikke bare bruge den samme form for maling hver gang, da det igen kommer an på overfladens beskaffenhed. Det ved du måske, hvis du har erfaring med at male, men udlærte malere ved i hvert fald, at man skal have fokus på den slags.

Dette gælder sådan set i alle lokaler, men så er der stadigvæk noget helt specielt ved badeværelset, som kan gøre det problematisk at male.

For modsat andre værelser i et hjem, man kan skærme af, mens de bliver malede, så kan man ikke undvære badeværelset særligt længe, og det er begrænset, hvor meget man vil genere naboerne med ens visit, især hvis man er mange mennesker – og hvad hvis man skal på toilettet midt om natten?

Desuden skal folk også i bad, og selvom der er god udluftning i ens badeværelse måske, så kan den slags em gøre, at malingen får sværere ved at tørre.

Derfor kræver det en del planlægning også, når man skal male et badeværelse.

Flere Nyheder

23 september 2015

hej

24 august 2015

Den rette a-kasse