Inkasso – Hjælp til den ideelle løsning for dig

19 juli 2020 Athene Eriksen

Inkasso – Sådan kommer du din gæld til livs 

Har du regninger eller varer købt på afbetaling, som ikke er blevet afregnet i tide? I dette tilfælde kan en virksomhed vælge at overdrage din sag, til deres egen inkassoafdeling eller til et selvstændigt firma. Dette vil foregå hos en advokat eller et privat bureau, som sammen vil prøve at finde en løsning for afbetaling af din gæld.

Du vil aldrig blive sendt til inkasso, før du har modtaget mindst én rykker om dette. Private kreditorer må sende højest 3 rykkere med et gebyr på 100,- DKK pr. stk. Du skal altid betale gebyr til inkassoselskabet, for at dække de omkostninger firmaet påtager sig, ved overdragelsen af din sag. Omkostninger og gebyrer er reguleret ved lov, men bidrager stadigt til forøgelsen af din gæld. Ved manglende betaling kan din sag i værste tilfælde, ende i retten, hvor sagsomkostningerne også vil blive pålagt skyldneren. 

Vores virksomhed havde sin spæde start i begyndelsen af det forgagne århundrede, hvor vi siden er fortsat med at ekspandere. Vi har nu vores hovedkontor i Århus og vores anden base i København. Med 95 ansatte og mere end 1438 års samlet erfaring, kan du trygt stole på at vores veluddannede og dygtige medarbejdere vil tage godt hånd om din sag. Vi beskæftiger os med alle former for inkasso, vi har lavet en liste over de forskellige typer herunder: 

  • Almindelig inkasso (privat)
  • Boliginkasso
  • Realkreditinkasso
  • Pantebrevsinkasso
  • Udenlandsk inkasso
  • Indkassering af ejendomsskatterestancer

En henvendelse fra inkasso må aldrig ignoreres, da den unægteligt vil forværre dine chancer, for din optimale form for afbetaling. Det kan ofte virke uoverskueligt at håndtere og det er derfor altid en klog beslutning, at tage kontakt til en professionel advokat som kan assistere dig. 

Har du brug for en inkasso advokat og vil du gerne vide mere, om hvordan man kan skabe den mest fordelagtige afbetalingsløsning for dig? Så kan du med fordel se med på Holst Advokaters hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere information omkring dette. 

Flere Nyheder

23 september 2015

hej

24 august 2015

Den rette a-kasse