Reparation af emalje med spraymaling til badekar

25 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Er dit badekar skrammet, revnet, nusset og misfarvet i bunden? Så har du sikkert overvejet at skrotte det og købe et nyt. Men det behøver du faktisk ikke. Et gammelt badekar kan nemlig sandsynligvis sagtens blive rigtig flot igen ed den rette istandsættelse.

Kan jeg selv sætte mit badekar i stand med spraymaling til badekar?

Måske har du hørt om at man renoverer et badekar ved hjælp af spraymaling. Dette er også delvist korrekt.

Maling af badekar foregår ved en proces som kaldes reemaljering. I forbindelse med med en reemaljering anvendes en sprøjtepistol til påføring af de enkelte emalje elementer.

Men dette er ikke hele historien. Og maling af badekar er knap så enkel en proces som man måske skulle tro.

Reemaljering af badekar – et job for de professionelle

Reemaljering er en procedure som i opbygning og metode minder meget om en autolakering.

Du ville aldrig lade andre end en dygtig, faguddannet autolakerer forestå lakering af din bil. På samme måde bør du heller ikke overlade opgaven med renovering af badekar med reemaljering til andre end en dygtig og erfaren badekarsmaler.

En reemaljering kræver en rolig og rutineret hånd, en vis portion tålmodighed, flere års erfaring og det rette professionelle udestyr. I hvert fald det skal gøres ordentligt, og hvis resultatet skal være et badekar der står som nyt.

Hvor kan jeg finde hjælp til reemaljering af badekar?

Hvis du leder efter en dygtig badekarsmaler som kan hjælpe dig med at genskabe den smukke og skinnende emalje på dit badekars inderside kan du altid tage kontakt til Emaljespecialisten. Emaljespecialisten har mange års erfaring med – og tilsvarende stor ekspertise inden for – renovering af badekar, fliser, håndvaske, klinker og andre emaljerede emner.

Du kan læse mere om Emaljespecialisten, og få et skarpt tilbud på reparation af emaljen i dit badekar, på Emaljespecialisten.dk

Flere Nyheder

23 september 2015

hej

24 august 2015

Den rette a-kasse