Risotto er perfekt, når du skal imponere familien

15 maj 2019 Emilie Ann Jacobsen
Risotto er perfekt, når du skal imponere familien

Når du skal have familien på besøg, er det rart, at du kan tilberede noget nem og lækker mad, som samtidig gør dem lidt imponerede. En ret, der er virkelig oplagt for dig at vælge, er risotto. Den består af ris, ost, grøntsager og kød eller fisk, hvis du ønsker det. Derudover er der også mange, der kommer hvidvin og krydderurter i, da det er med til at give retten den helt rette og lækre smag. 

Har du ikke lige en god opskrift på risotto, er det altid en god ide for dig, at du finder en på nettet. Der findes et utal af forskellige former for risotto, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde den form, der passer til det, som dig og din familie godt kan lide. Et af de steder, hvor du virkelig kan finde mange forskellige typer, er på dk-kogebogen.dk. Der har de et utal af forskellige former for risotto. 

Er der en i familien, der ikke spiser kød, er det nemt for dig at tilberede en lækker risotto uden kød. Du kan bruge grøntsager som svampe, asparges, porrer og lignende. De er med til at give en god fylde og er samtidig med til at give masser af smag. Du kan også komme ost og forskellige krydderier i for at gøre retten ekstra smagfuld. 

Er din familie derimod vild med kød, har du også mange muligheder for at tilføje det til retten. Det kan for eksempel være kylling, der passer godt til retten med mange grøntsager. Du kan også vælge at komme fisk i, der også er med til at give et lækkert indslag. Vil du prøve en atypisk form for risotto, kan du komme pølser og porre i. Det er bestemt ikke sådan, at en klassisk risotto tilberedes, men det er netop det, der gør det sjovt at lave mad: at du kan sætte dit helt eget præg på det. 

Flere Nyheder

23 september 2015

hej

24 august 2015

Den rette a-kasse