Sådan maler du en væg

19 oktober 2021 Steffen Hansen

advertorial

Går du og har en drøm om at få malet dine vægge i din stue eller soveværelse? Så er det måske nu, du må i gang med projektet. I dette indlæg giver vi dig nemlig to gode råd til, hvordan du maler dine vægge på korrekt vis. Læs med her, og lad dig inspirere.

Hvis du hellere vil have professionelle til at gøre arbejdet for dig, så kan du henvende dig til et malerfirma via dette link: https://malerkanonen.dk/malerfirma-kalundborg/.

1. Gør dit forarbejde 

Det er vigtigt, at du foretager det nødvendige forarbejde, før du går i gang med at male. Det er måske lidt kedsommeligt, men det kan garantere dig, at du får et flot og tilfredsstillende resultat i sidste ende. Du skal for eksempelvis have vasket din væg, før du begynder at male. Der kan nemlig sidde en masse snavs, hårrester eller noget tredje på din væg. Du kan bruge malerrens til at fjerne snavset med. Herefter skal du være sikker på, at din væg er godt tørt, før du maler. Ellers kan det godt blive grimt. 

Imens væggen tørrer, så kan du få rykket de nødvendige ting ud fra rummet, hvor du skal male. Du kan desværre risikere at spilde maling eller dryppe. Derfor er du bedst tjent med at få fjernet din dyre sofa eller lænestol, før du finder penslen frem. 

2. Sådan får du skarpe kanter

Når du skal i gang med at male, så skal du bruge malertape til at få tapet de steder, du ikke ønsker at have maling. Det kan også hjælpe dig med at få skarpe kanter til slut. Når du har fået tapet dine kanter, så kan du med en mindre pensel male med hvid maling langs kanterne.

Det er med til at sikre, at når du maler med den farve, som faktisk skal på væggen, at kanterne kommer til at stå helt skarpe. Når du er færdig med at male kanterne, kan du bruge en større malerrulle til at male resten med. Du vil få et ensartet resultat i sidste ende med denne metode. 

Flere Nyheder

23 september 2015

hej

24 august 2015

Den rette a-kasse