Sporty og smart tøj til børn og unge

18 juni 2022 Marie Pedersen

advertorial

Caps og kasketter til børn og unge

Caps og kasketter hænger på mange måder uløseligt sammen med den amerikanske hip hop-kultur, og bæres ofte sammen med et sporty eller afslappet outfit. Mange kan godt lide at gå med smarte caps med logoer fra deres yndlings fodboldhold. Leder du efter en flot kasket eller cap til din søn eller datter? De fås i alle tænkelige farver, og med mange forskellige logoer på. 

Forskellen på caps og kasketter findes i skyggen på hatten. På en cap er skyggen ikke bøjet, og ligner mere noget, en amerikansk rapper ville bære. Kasketten, den med bøjet cap, kaldes på engelsk en baseball cap.

caps

Sportswear og tracksuits

Børne- og ungdomsmoden er efterhånden præget af mange forskellige trends, herunder den afslappede og sporty stil, med tracksuits og sportstøj. Det er alt sammen tøj, der sidder godt, og hvor der er plads til at lege og udfolde sig fysisk. Du kan få søde, matchende sæt til både drenge og piger. Til pigerne kan et par leggings være en god idé, da de er praktiske og behagelige at have på.

Lad barnet være med til at udvikle sin egen stil

Det er en dårlig idé at tvinge dit barn til at gå i noget bestemt tøj, fordi du selv synes, at det er flot. Prøv at få en dialog igang med dit barn, når det gælder valg af tøj. Det skal selvfølgelig være inden for rimelighedens grænser, og det skal heller ikke være sådan, at barnet blot frit kan vælge, hvad det skal gå i.

Prøv evt. at vise barnet forskellige muligheder, og tag evt. internettet i brug for inspiration. Måske har barnet ingen eller en meget begrænset mening om, hvad det gerne vil gå i. Det er også helt i orden, og børn bør ikke tvinges til, at gå klædt på en bestemt måde. 

Flere Nyheder

23 september 2015

hej

24 august 2015

Den rette a-kasse